HTML

Törpe

Ez a blog a gondolatokról és arról hogy kúrvára nem akülső a belső és arról is szólna az a blog ami nekem nagyon fondot hogy TI emberek mit gondoltok ez nekem számít!!!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Smárolási fajták

Torpe 2009.01.28. 13:47

Smárolási fajták  (egy nagy szünet után ujra írok.)

 

Tehát a smárolási fajták:

 

1: át dugod a nyelved épp hogy a bokáján nem jön ki ő annyit csinál 2,2 mm megmozdítja a nyelvét te alig érzed a nyelved meg nőt vagy 3 métert.

 

2:pornó smár átdugod a nyelved ő meg egy valamit képes csinálni föl le föl le föl le nem tudom én már gecire unom full unalmas enyi föl le.. ezzel az erővel ki nyujthatná a nyelvét és csak a fejét kéne mozgatni

 

3: amikor annyira át dugja a csaj a nyelvét, hogy te levegőt nem kapsz már azt se tudod hogy ez smár vagy végbél tükrözés fordítva.

 

4: át dugod a nyelved ennyit csinál a csaj körbe körbe körbe körbe mint a fúrógép .

 

5: lefetyelés tudod amikor  a macska iszik vagy kutya vagy te?? Mind1 szóval, amikor az egész csak annyi átdug fölemel visszahúz.

 

Így gyorsba csak ennyi jutott eszembe de segítsetek. Ha van még

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://atorpe.blog.hu/api/trackback/id/tr97908207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása